Hopp til hovedinnholdet

Læreren min tvang meg til sex...

Jente 15 år
 

Spørsmål

jeg var bare hjemme å jeg drev på telefonen å da fikk jeg en melding av læreren min å han sendte bilde av pikken hans å han spurte om jeg kunne komme hjem til han å ha sex med han å han spurte om jeg kunne sende bilde av puppene mine og rompa men jeg sa bare nei men han sendte bare flere bilder å han sa at hvis jeg ikke sendte bilder så sa han at han kommer hjem til meg å tvinger meg til å ha sex med han så det gikk en time så banket det på døra så jeg åpna siden jeg var alene hjemme så kom han så gikk han mot meg å tok på puppene mine å så var vi på romme mitt så bare tvang han meg å ha sex med han å vi hadde sex men jeg sa nei at jeg ikke ville med han hørte ikke på meg så sa han at vi skulle bli sammen men jeg sa nei men han sa at hvis jeg ikke sier ja til å bli sammen med han så sa han at han skulle gjøre meg gravid så jeg sa ja til å bli sammen å jeg er bare redd for å si nei til noe å det jeg lurer på er hva jeg skal gjøre å han er 27 år gammel å han er vikar lærer.

Besvart 30.07.2019 20:21
 

Svar
Hei, og takk for at du skriver til ung.no!
 

Så vondt å høre hva du har opplevd. Du må være veldig redd nå. 

Det du skal vite, er at det ikke på noen måte er du som har gjort noe galt. Det er det læreren din som har gjort. Uansett om han skulle påstå at dette var frivillig fra din side, er det han som har gjort noe galt. 

  1. Han er læreren din. En lærer har ikke lov til å ha sex med en elev
  2. Du er under den seksuelle lavalder

Det du skal gjøre nå er å fortelle dette til en voksen du stoler på. Foreldrene dine for eksempel. Om du ikke tør det kan du ta kontakt med overgrepsmottaket i kommunen din. Der vil du få hjelp. Du kan også snakke med de som jobber på helsestasjon for ungdom der du bor.

Du skal ikke være redd for å søke hjelp. Du kommer til å bli trodd, og læreren din vil aldri kunne gjøre dette mot deg igjen.

Lykke til!

Vennlig hilsen Helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Kontakt politiet

Politiet 02800, ung.no

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

Les mer

Få hjelp etter seksuelle overgrep

Jente med ryggen til (www.colourbox.com)

Har du vært utsatt for overgrep? Da er det viktig at du oppsøker hjelp. Det er mange steder som kan hjelpe deg. Her er en oversikt over noen av dem.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Trist gutt (colourbox.com)

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Sex
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om sex