Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hei! Jeg lurer på om fastlegen min har lov til å fortelle foreldrene mine hva vi snakket om hvis jeg snakker med han om mine selvmords tanker.

account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg lurer på om fastlegen min har lov til å fortelle foreldrene mine hva vi han snakket om vis jeg snakker emd han om mine selvmords tanker. vis jeg ikke vil at han skal si noe til mine foreldre har han lov til det da ? jeg har hatt selvmords tanker side jeg var 12, jeg sliter med å sove, og med å være med andre. det er kun to venninner jeg liker å være med. jeg blir med når noen spørr om jeg vil være med, men jeg kan ikke si at det er så behagelig å være med andre når jeg er redd for de. jeg er redd for andre mennesker og har problemer med å stole på andre. jeg stoler ikke på foreldrene mine heller. jeg tror/vet at jeg trenger sovepiller og antideprisiva. kan jeg få resept av legen min på dette uten at foreldrene mine får vite det ? håper dere kan svare fort :)
account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer