Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Det er nemlig sånn at 5.juni i 2010 skal det være en konsert i Oslo som jeg har veldig lyst til å dra på. Et problem: 18 års aldersgrense.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 17 år gammel jente som sitter og irriterer seg over noe så fælt. Det er nemlig sånn at 5.juni i 2010 skal det være en konsert i Oslo som jeg har veldig lyst til å dra på. Et problem: 18 års aldersgrense. Det er greit nok, men det som irriterer meg mest er at jeg fyller atten noe få dager senere. Spiller dette noen rolle? Jeg er ikke sikker på om det er servering, men jeg drikker ikke uansett og alt jeg ønsker er å dra på konserten for å se favorittartisten min. Tror du noen få dager spiller så mye? En annen ting er det at en av kusinene mine tilbød seg å være med meg, og hun er 32 år gammel. Hun vet jeg ikke drikker. Tror du kanskje dette er greit? Jeg er så usikker.
account_circle
AKTUELT NÅ

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

Les mer

Julen og allergi

Julen byr på ekstra utfordringer for en allergiker. Det de fleste forbinder med kos og hygge, kan for allergikere by på store problemer. Men med litt omtanke kan alle få en god jul.

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer