Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Aldersgrense på treningsstudio?

account_circle

SPØRSMÅL

Vet dere om det er noen aldersgrense på å trene på et treningsstudio, f.eks Spenst eller aktivtrening...? Jeg er 14, blir 15 i april. Har så lyst til å begynne, syns det er flaut å ta en joggetur hvis jeg får se noen kjente... Vil ikke at rykter skal settes ut om meg. (dårlig selvtillit..) Men får jeg trent på et treninssenter vil jeg gjerne pushe meg selv! Men er klar for å begynne nå, men er det lov for en 14, snart 15-åring?? (spenst) Er det vanlig at en 14-åring ikke går på noe aktivt (trening) i uka (hånball, fotball, dans, turn... etc)? For det gjør ikke jeg, er flau over at jeg ikke gjør noe liksom (ant enn ridning av og til). Vanlig at en 14 åring vil trene på senter?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer