Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan overtale mine foreldre til å få lov til å overnatte hos kjæresten?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har vært sammen med kjæresten min i snart 4 måneder, og jeg elsker han mer enn noe annet! Problemet mitt er at han veldig gjerne vil at jeg skal overnatte, noe som foreldrene mine ikke vil gå med på.. Jeg syntes selv at jeg burde få lov, siden vi ikke har noen intensjoner om å ha sex eller lignende. Mamma mener at det går ut over ryktet mitt, og at det ikke er noe lurt, selv om vi ikke kommer til å sove i samme rom engang. Har dere noen tips om hvordna jeg kan overtale mine foreldre? Vi er jo begge 15 år og enige om at vi venter med sex, så hva er problemet liksom?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer