Hopp til hovedinnholdet

Ubehagelig reaksjon av alkohol

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har de to siste årene opplevd at når jeg blir full av gjerne forskjellige type drikker som blanding av øl og sprit at jeg virker helt fin, til at jeg får for meg ting. Feks I går var jeg på fest, så satt jeg og pratet med noen hyggelige folk, så husker jeg plutselig ikke samtalen og vred det i hodet til at det handlet om noe helt annet og så ble jeg paranoid og tenkte masse rart. Jeg sliter veldig med dette for når det skjer så merker jeg etter at jeg har sagt hva jeg tror har skjedd til andre, og så innser jeg at det er feil men jeg klarer ikke skjønne hva som virkelig skjedde.. er dette vanlig eller hvertfall ikke uvanlig? Jeg vet at «du får bare drikke mindre» er et svar men det er jo sånn at man av og til drikker den drinken uansett.

SVAR

Besvart 03.06.2020 15:41:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Ikke om å gjøre å tåle mest alkohol

Nesten alle mennesker kan drikke alkohol og likevel leve lange, friske liv. Og nesten alle kan bli alkoholikere i ung alder. Alt avhenger at hvordan man drikker.

 

Les mer
account_circle