Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det lovlig som hobby å ta betalt for utvikle nettsider for andre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en 15 år gammel gutt som kan det med webutvikling. Jeg er dreven i HTML og CSS og kurser litt i PHP for tiden. Jeg vet ikke om dette sa deg noe, men det er ihvertfall fritiden min utenom fotball. Jeg og en venn (19 år) driver å tegner noen nettsider, for så å dele dem opp og kode dem. Dette har vi drevet med en stund nå. Denne vennen min er veldig god rundt dette med tegning av nettsider og vi har tenkt litt. Vi vil starte opp noe. Vi vil ikke ha AS eller lignende. Vi vil bare kjøpe oss et .com domene og ha en nettside hvor vi viser litt tidligere verk og kontaktinformasjon. Så kan folk kontakte oss hvis de vil ha en nettside. Så mitt egentlige spørsmål er om dette er lovlig som hobby. At vi tar betalt for å lage nettsider for andre. Er det noe vi liksom MÅ gjøre? Vi er som nevnt drevne på dette og har laget en del sider gratis til venner og bekjente. Har du også tips til oppstarten? Planlegging, reklame for vår side og ting vi kan/bør ha med på siden vår? :-)

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer