Hopp til hovedinnholdet

Jeg liker å ta bilder og vil selge noen av dem.

Jente 15 år
 

Spørsmål
hei !
jeg er ganske glad i å ta bilder. og jeg er flink har jeg hørt. så jeg tenkte om jeg kanskje kunne tjent penger på nettet av dem?
så jeg så litt rundt, men jeg vet ikke om det er seriøse sider og sånt. Yay Micro er en av de jeg har sett på. får dere skjekket om den er seriøs eller noe? og er det gratis og får jeg lov til dette når jeg er bare 15 år (snart 16) ?
takk :D
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Jeg kjenner dessverre ikke til denne tjenesten fra før, men førsteinntrykket er at det virker som en seriøs aktør. Jeg tror likevel at det ikke er veldig mye å tjene på legge ut bildene dine der, men det skader ikke å kontakte dem med en forespørsel og noen av dine bilder.

I dag har veldig mange tilgang på digitalkameraer med et vell av tekniske muligheter og god optikk. Det innebærer at den vanlige "mannen i gata" kan ta veldig gode bilder og at det blir mange hobbyfotografer der ute. Likevel er det et kvalitetshopp opp til de som virkelig setter seg inn i fotografikunsten og som har et ekstra godt øye for gode motiver. Mener du at du er en av dem, ville jeg forsøkt å få laget en egen hjemmeside der du viser hva du er god for og bredden i bildene dine. Altså en slags portfolio på nettet. Denne siden kan du vise til når du treffer mulige kunder. Husk på å lage et vannmerke/sikre bildene dine slik at de ikke brukes av andre uten din tillatelse.

Det er ingenting i veien for å tjene dine egne penger på denne måten, men er du knyttet til en nettside kan det være egne regler for de ulike sidene.

Lykke til!

Hilsen ung.no
Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Arbeid / jobb
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om arbeid / jobb


Quiz: Hva vet du om religionsfrihet?

Kan muslimer ta seg fri fra jobb og skole for å feire sine religiøse høytider?