Hopp til hovedinnholdet

Er spørreundersøkelser en ok måte å tjene penger på?

Jente 13 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har drevet og lett etter en rask måtte å tjene penger på til en hund jeg driver og sparer opp til og jeg fant en nettside på nette som hetter m3 panel. Det var mange som mente at det var en ok måte å tjene penger på og jeg driver og vurderer det, men så merket jeg at en del av registreringen er å oppgi post adressen sin. Da lurer jeg på om det er en ordentlig/seriøs nettside? Hilsen Jente 13.

Besvart 12.10.2018 14:32
 

Svar
Hei

Det er mulig å tjene penger på spørreundersøkelser, og m3 panel er en ekte bedrift som kan betale deg for det, og du må gjennomføre ganske mange for å få noe særlig utbytte. Det er vanligste er å få betalt gjennom gavekort til utvalgte butikker, og hvis planen din er å spare til å hund vet jeg ikke om det går. 

Vi kan dessverre ikke svare med 100% sikkerhet på hva som er seriøs og trygt når det gjelder slike jobber. Det er uansett veldig viktig at du ikke oppgir noen personlige opplysninger til et sted du ikke kjenner. Hvis du har veldig lyst, kan du jo prøve det ut. Da finner du sikkert ut om du synes innsatsen du legger i det, er det verdt utbyttet.

Men vi anbefaler deg også se etter slike jobber som det står om i artiklene under svaret.Håper dette svaret var til hjelp. Lykke til! 

Vennlig hilsen 

UngInfo i samarbeid med ung.no 

UngInfo er et informasjonssenter for alle under 27 år. 

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan spare lommepengene dine

Mynter (colourbox.com)

Forsvinner lommepengene nesten før du får dem? Brenner pengene i lomma di? Du er nok ikke alene, og heldigvis finnes det råd.

Av Julie, ungdomsjournalist ung.no.

Les mer

Under 18 og på jakt etter jobb?

Beiser en benk (colourbox.com)

Det kan være vanskelig å finne en jobb om du er under 18 år, men det er ikke umulig. Her er våre fem jobbtips til deg.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Arbeid / jobb
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om arbeid / jobb