Hopp til hovedinnholdet

Hvor får jeg hjelp til å komme i 100% jobb?

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei. Gutt (26år) arbeidsledig jeg har nå drevet siden jeg var 18 år med og søk meg inn som lærling uten hell Og søker lokalt og på lands basis. Og har vært innom opplæringskontoret og spurte etter hjelp men da fikk jeg bare (lykke til videre med søkingen) null hjelp og få. den typen jobb jeg har fått tak i til nå er kontrakt jobbing men de varer ikke lenge og begynner og bli sliten og lei av att jeg aldri vet når jeg får min neste lønn. og NAV står jo bak meg og sier att jeg må søke mer og søke mer så jeg gjør det men det hjelper ikke og søke mange jobber når jeg aldri har blitt kontaktet av en bedrift som jeg selv har søkt kun igjennom familie og bekjente og da får jeg kontrakt jobb jeg ikke er har utdannelse i. sliter meg ADHD og Dysleksi som man sikkert ser i teksten og en talle feil som gjør att jeg ikke klarer og ut talle en bokstav i alfabetet riktig. så spør jeg hvor er det jeg kan gå får og få 100% hjelp til og komme meg i 100% fast jobb.

Besvart 07.01.2019 11:14
 

Svar
Hei

Det er leit å lese at du opplever at du ikke får den hjelpen du trenger!

Ut fra det du skriver forstår jeg at du allerede er i kontakt med NAV, som er det stedet som er "rett hjelp" når du er arbeidssøker.

Du skriver at du ønsker 100% hjelp for å komme i 100% jobb, og det vil bety at din innsats her også må være 100%.

Da jeg ikke kjenner deg og din situasjon så er det NAV der du bor som vil kunne hjelpe deg best. Har du direkte kontakt med en veileder, kan du kontakte veilederen din.

Jeg ønsker deg lykke til videre!

 

Hilsen NAV i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik finner du ledige jobber

Gutt søker etter jobb

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Arbeid / jobb
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om arbeid / jobb