Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg tør ikke kontakte fastlegen min, eller arbeidsgiver, kan noen hjelpe?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som har slitet med psykiske vasker lenge. På grunn av dette har jeg fått hjelp på videregående og dokumentasjon fra fastlegen til skolen i og med at det påvirket fraværet mitt veldig mye. Det var en periode alt gikk litt bedre og derfor startet jeg på jobb i slutten av august. Nå har alt kommer tilbake og jeg sliter. Jeg tok sykemelding for 1uke men nå tørr jeg ikke å dra tilbake på jobb fordi angsten er så stor og jeg tørr heller ikke å snakke med fastlegen ang dette fordi jeg føler han kommer til å ta meg useriøs i og med at jeg allerede har tatt sykemelding for 1uke. Jeg tørr heller ikke å ringe til jobben for å snakke med dem ang dette. Jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre fordi jeg ønsker ikke å slutte på jobb men bare ta en pause til jeg er meg selv igjen. Jeg har hatt vanskeligheten med å snakke med noen ang depresjon og angst, det er bare skolepsykologen som vet hva jeg har gått gjennom. Kan noen hjelpe meg??

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer