Hopp til hovedinnholdet

lyst til å ta noen modell-jobber

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har litt lyst til å ta noen modell-jobber. Jeg er 187 høy, og er veldig slank. Jeg er også fotogen. Når jeg gjorde research, fant jeg ut at det er vanskelig å vite hva som er ekte og ikke, og hva som jeg bør henvende meg til. Enkelte byråer har 18års grense. Hva bør jeg gjøre? Og har dere noen forslag til hva slags byrå jeg bør henvende meg til?

Besvart 03.04.2019 16:41
 

Svar
Hei


Vi har ingen oversikt over seriøse/useriøse modellbyrå. Det kan være lurt å snakke med foreldrene dine om dette, og ta dem med på et eventuelt besøk.

På Utdanning.no kan du lese mer om det å jobbe som modell og hvilke muligheter man har innenfor bransjen.

Det er vanskelig å si noe om hva som skal til for å lykkes som modell. Modellyrket er spesielt, på den måten at det stilles krav til utseende og evnen til å arbeide foran et kamera, i stedet for formell utdanning. Det er derfor lurt at du tar en prat med de som jobber i modellbyrået, for å sammen finne ut om modellyrket er noe for deg. Noen lykkes og får mange oppdrag, mens andre ikke får muligheten til dette. Du, foreldrene dine og modellbyrået kan sammen få til en god samtale om hva som er aktuelt i akkurat din situasjon.

Lykke til!

 

Hilsen utdanningsrådgiveren, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Slik finner du ledige jobber

Gutt søker etter jobb

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Jobbjakt
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om jobbjakt