Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

 vi er to jenter på 13 år som ønsker og tjene penger på raskest mulig måte

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann, vi er to jenter på 13 år som ønsker og tjene penger på raskest mulig måte. Verken foreldrene eller familene våre har noen ledige jobber og tilby, og en av oss er allergisk mot pelsdyr, som igjen gjør til at å passe dyr ikke blir et alternativ, plenklipping er heller ikke noe for oss, men er det mulig og få jobb på et gamlehjem bare for 7 dager/1 uke? Eller er det noe man må bli ansatt for og gjøre, eller er det kanskje aldersgrense på og få en sånn jobb? Tror du det går an og få en enkel jobb i barnehage eller noe med barn, eller er det aldersgrense på det og? Vi har også tenkt på og feie hår på en frisørsalong, men det er vell en egen jobb for det, eller er det mulig og få jobb som en ryddehjelper på en bensinstasjon? Håper på og få svar fort,for nå trenger vi en shopping runde før skolen starter :) Hilsen to desperate jenter :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer