Hopp til hovedinnholdet

jobber innen helsevesenet

Jente 20 år
 

Spørsmål

Hei jeg er en jente på 20 år (blir 21 nå i år) som tar opp fag fra videregående. Jeg vil studere sykepleie til høsten, men tingen nå er at jeg gjerne vil jobbe litt i helsevesenet for å få erfaring til det, jeg tar bare to fag og gjør ikke noe annet på fritiden så jeg har god tid til det. Har dere noe forslag til hvor jeg kan finne jobber innen helsevesenet (i Oslo) som ikke krever kompetanse?

Besvart 13.02.2018 14:35
 

Svar
Hei, og takk for spørsmålet ditt!


Det er fullt mulig å jobbe i helsesektoren som ufaglært. Det du må gjøre da er rett og slett å søke på jobber. Både barnevernet, hjemmehjelpen, pleie- og omsorgshjem og psykiatriske insitusjoner ansetter ufaglærte som assistenter. Ung.no vet dessverre ikke akkurat hvor det vil finnes ledige jobber, men ta kontakt med steder som nevnt over. Du kan for eksempel begynne med å lete på Oslo kommunes nettsider. Du kan også ta kontakt med sykehus, legevakt, fastlegekontor, og helsestasjoner, og forhøre deg om mulighetene for å jobbe deltid der. 

Les mer om jobbsøking i artiklene under svaret.

Lykke til!

Hilsen utdanningsrådgiveren, Ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Søker du jobb for første gang?

Klippe gress (colourbox.com)

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

Les mer

Slik finner du ledige jobber

Gutt søker etter jobb

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Jobbjakt
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om jobbjakt