Hei ! Jeg lurte på en ting ang. deltidsjobben min. Jeg går på videregående skole der jeg har ... Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hei ! Jeg lurte på en ting ang. deltidsjobben min. Jeg går på videregående skole der jeg har ...

account_circle

SPØRSMÅL

Hei ! Jeg lurte på en ting ang. deltidsjobben min. Jeg går på videregående skole der jeg har en timeplan som går fra 08.05-15.15 hver eneste hverdag. Jeg har også en deltidsjobb der det står i kontrakten at jeg minimum skal jobbe 10 timer per uke. Jeg trur jeg jobber mer enn lovlig? Etter skolen er jeg på jobb 5-6 ganger i uka fra 16.00-23.00 i tilegg til skole. Føler meg utslitt! Regner man skole som arbeid vil jo dette si at jeg opptil flere ganger i uken jobber 15 timer i strekk i løpet av en dag! Er det lov? I sommer jobbet jeg hele ferien. Hadde fri EN uke i hele sommerferien min på de 8 normale ukene. Er det ikke en lov som også sier at vi har krav på 3 uker ferie eller slikt? Det verste må vel være at dette er en stor kjede som praktiserer dette!!
account_circle
AKTUELT NÅ

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Kan læreren ta mobilen min?

Mange som blir fratatt mobilen i timen mener læreren ikke har lov til det. Skolen sier noen annet. Hvem har rett?

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer