Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vanskelig forhold til en kollega på jobb

account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg har nå verdt vikar i en bedrift i ca 2 år. trives godt med jobben jeg gjør å har lært meg de fleste arbeids oppgavene der, i det siste 1.5 år har en av arbeiderne drevet å: mobbet baksnakket snakket dritt og truet meg er redd for at dette kommer til å ende med fysisk vold. jeg er nokså lubben men har truen på at jeg kan ta igjen skule dette skje. men har også truen at jeg blir sparket skule jeg ta igjen, jeg lider av, Tilbake fallen depresiv lidelse med sucidale tendendser å det begyner å ta hardt på i det siste har jeg hat lyst till å slå ned personen ved ver anledning. jeg er ikke en voldeling person, er egentlig ganske rolig å liker ikke konfrontasjoner, hva skall jeg gjøre?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer