Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Ei jente sender upassende bilder av seg selv. Jeg føler at en voksen må vite det. Hvem skal jeg si det til?

account_circle

SPØRSMÅL

jeg kjenner ei jente 13 år som har sendt upassende bilder rundt av seg selv på snapchat og andre ting som viser seg andiktet utføre ting men kjønnsorganet er tegnet på bilder liksom . Jeg syntes dette er helt forferdelig. Ingen gjør slike ting. Hun har en kjæreste og bildene er liksom at det er han hun gjør det med bare det e tegnet, dette er sendt på snap rundt hil folk. Hvem kan jeg si dette til ? Foreldrene e skilt og vet ikke noe i livet hennes, hun styrer seg selv for det meste , ligger rundt, spiser rundt og er aldri hjemme. Jeg kan ikke si det til foreldrene hennes for de vil aldri tro meg, pappaen og mamman hennes tror at hun aldri gjør noe galt . Jeg vet de vil bli sinte på meg om vi sier i fra om disse bildene, vi har sagt fra om ting før og de eksploderer. De aner ikke noe av det hun holder på med. Jeg føler at en voksen må vite dette. Er det feil og sladring og si ifra ?? Om jeg skal fortelle det til en voksen, hvem skal jeg si det til ? Selv om det bare er bilder.

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer