Hopp til hovedinnholdet

Vil smugle inn dyr på institusjon

Gutt 15 år
 

Spørsmål

Fant ikke noe tema som passa til dette spørsmålet, men det handler om dyr på institusjon. Hvis jeg skal smugle dyr inn på institusjon, hvilke dyr er lettest å få med seg inn gjennom vinduet? Og hvem er lettest å gjemme bort? Bør være allergivennlig. Kan heller ikke være så alt for dyrt, for jeg får bare 100,- i uka. Hva kan straffen bli om jeg kjøper et dyr og tar det med inn uten samtykke fra institusjonsleder?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg kan skjønner at du ønsker deg et dyr, men vil anbefale deg å ikke smugle inn noe dyr på institusjon. De har regler som sier ingen dyr av en grunn. Andre beboere kan være allergiske eller andre kan være redde for dyr. Straffen for å gjøre dette allikevel kan jeg ikke si sikkert hva blir men tenker at de har retningslinjer på dette. I verste fall kanskje du mister plassen din der?  Håper du tenker deg om rundt dette.

Vennlig hilsen fra Familieterapeuten

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvilke rettigheter har du som er på institusjon?

barnevern (colourbox.com)

Får du bruke mobilen som du vil? Kan du ha besøk av hvem du vil? Har du rett på eget rom? Hvem kan åpne posten din, og kan institusjonen kreve å ta urinprøver? Sjekk hvilke rettigheter du har når du bor på institusjon.

Les mer

Barneverninstitusjoner

Kirkenær barnevern- og omsorgssenter

Det finnes mange grunner til at barn og unge ikke kan bo hjemme. Barn kan være slite med rusproblematikk, ha atferdsutfordringer, får manglende omsorg hjemme eller har foreldre som av ulike grunner ikke er i stand til å ivareta omsorgen i kortere eller lengre perioder.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Diverse
Tilbake til spørsmål og svar