Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Pappa er sint, roper, banner, knuser og truer. Hva skal jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Har snakka med helsesøster, lærere, mine nærmeste venner osv... Men alle kjenner foreldrene mine, og forann de andre er det helt annerledes en til vanelig. Så de skjønner ikke hva problemet er, og tror meg ikke helt. Eller så sier de "stakkars deg" også er det glemt neste dag. Derfor prøver jeg og si det her, selvom det kanskje ikke vil hjelpe meg noe særlig. Fammilien min er fra polen, og begge foreldrene mine har oppvokst med foreldre som drikker for mye. De drikker derfor ikke alkohol selv(: Men likevel føles det som om de av og til blir ute av seg selv. Av og til er de sånne som foreldre skal være, men det kommer stunder hvor bl.a pappa eksploderer uten noe grunn. Han roper, banner, knuser ting, kaster ting og truer meg med og skade meg. Før pleide jeg og bli redd. Men nå pleier jeg og si at hvis han truer meg igjen så ringer jeg politiet, men de sier at jeg bare skal gjøre det hvis jeg vil at søskena mine skal miste foreldrene sine pgr av meg. Hva skal jeg gjøre? Takk!

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer