Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Når man ikke vil bo med den ene forelderen

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg, mamma, lillebror, pappa bor sammen. Pappa er hele tiden sint på meg kjefter og roper for alt mulig. Jeg er så lei og sliten og vurderer å drepe meg selv. Har ikke venner på besøk fordi jeg ikke vil at de skal se at han er så sint. Jeg har fått angst og er blitt redd og veldig lei meg. Jeg vil ikke bo med pappa lenger. Jeg har sagt til mamma at jeg vil flytte vekk fra pappa en million ganger, men hun bare bryr seg ikke. Så jeg lurte på om det er en barneregel som sier at man kan velge foreldre å bo med, selvom de ikke er skilt?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer