Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hei, jeg er en jente på 14 år. Jeg har adhd og tilknytningsproblemer. Jeg bor foreløpig hos ten...

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14 år. Jeg har adhd og tilknytningsproblemer. Jeg bor foreløpig hos tenten min og onkelen min, men skal snart flyttes i beredskapshjem. Jeg føler meg ikke bra og jeg føler jeg trenger hjelp. Jeg har ingen og snakke med og jeg føler meg helt alene. Barneverne prater litt med meg men de forstår meg ikke sån som jeg vil. Jeg vil ikke bo hjemme på grunn av at jeg ikke trives i miljøet. Jeg liker ikke folk som drikker,røyker og bruker andre midler for rus og narkotika. Jeg er ganske moden for alderen sier folk og jeg klarer meg egentlig fint selv. Men problemet er at jeg bor en plass og ingen forstår meg, jeg skal flytte og dette har tatt lang tid og ting blir bare verre. Jeg vil ikke flytte men jeg har det heller ikke godt der jeg er, men jeg tror neppe jeg får det godt uansett hvor jeg kommer. Jeg vil flytte i en hybel for meg selv der barneverne kunne betalt leie og et pengebeløp til mat,klær osv. Jeg vil ikke ha venner for jeg er redd jeg skal bli såret. Jeg har en kjæreste han er 17. Og han er den enseste personen som virkelig forstår meg her i verden. Jeg vil egentli ta mitt eget liv men på grunn av han klarer jeg ikke. Jeg trenger virkelig hjelp for at livet mit skal stå på beina igjenn men jeg vet ikke hvor mye mer jeg klarer. Jeg er veldig følsom og kroppen min er helt ødelakt innvendig. Følelsene brenner av smerte og hjerte mitt er knust. Jeg trenger noen som kan hjelpe meg men jeg er så ødelakt at jeg vet ikke om jeg kan bli noe bedre....

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer