Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Pappa bruker amfetamin og har en kjæreste som lyver om mamma.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei .. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre! Pappa bruker amfetamin og går ut med en dame som slenger usanne rykter om meg og mamma .. Han lyver til meg hele tiden, alle de årene vi bodde hos han gikk han på det. Han kunne bli så sint, men nå får vi ikke bo hos han .. Fordi mamma fant en del dop oppe hos han .. Så mitt spørsmål er hva skal jeg gjøre? Det går ikke å be han om å slutte å treffe henne og slutte med dop, fordi han hører ikke på deg .. Mvh en trist jente

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer