Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min lyger til meg og truer med å slå opp

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei, jeg har et problem. Jeg har prøvd å finne svaret overalt på nettet men jeg finner ingenting om dette. Jeg har vært sammen med en jente i snart 7 år. I det siste har hun begynt å lyve veldig mye, det som er spesielt er at hun lyver ofte om meg, til meg. Som om jeg ikke vet selv hva jeg sier og hva jeg har gjort. Hun truer konstant med å slå opp hvis jeg ikke er enig i at jeg har sagt ting jeg absolutt ikke har sagt. Etterpå sier hun unnskyld og skal kysse meg og beklager for at hun sier ting som ikke stemmer, men neste dag er hun tilbake på scratch og påstår at jeg har gjort og sagt ting jeg ikke har IGJEN. Hjelp, hva gjør jeg? Slår jeg opp? Hun skriker til meg at hun tar livet sitt dersom jeg går ifra hun?

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for at du skriver til oss i ung.no. Dette hørtes ut som en vanskelig situasjon for dere begge. Det er fullt ut forståelig at du blir både forundret og frustrert. Du skriver som om du er glad i henne og vil henne det beste. Likevel virker det som begge har det vondt for tiden. Jeg vil forelså at dere tar kontakt med et familievernkontor. De kan hjelpe dere til å finne en vei videre i samlivet som kjennes tryggere for dere begge. Jeg legger ved en link som hjelper deg med å finne det nærmeste familievernkontoret.
www.bufdir.no/Familie/Finn_familievernkontor/  Det 

Ønsker dere riktig lykke til!

Med vennlig hilsen familieterapeuten, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærester (colourbox.com)

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?


Skrevet av ungdomsredaksjonen

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Bistand
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om bistand