Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Skal studere, trenger leilighet

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg skal begynne på høgere utdanning første gang nå i høst og jeg har aldri flyttet hjemmefra. jeg har søkt om studentleilight via studentsamskipnaden, men det jeg lurer på er: hva om jeg ikke får leilighet / hybel til skolen begynner? eller hva om jeg får hybel, men jeg ikke får skoleplass? hva bør jeg gjøre nå er det under tre måneder til studiene begynner og jeg har veldig lyst til å være forberedt når skolen starter og det inkluderer at jeg har en hybel / leilighet klar til da. jeg har sett på finn.no lenge nå men siden volda er så lite sted så er det ikke så mange leilgheter som er ledige. hva bør jeg gjøre? Tusen takk for svar på forrhånd.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer