Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan NAV hjelpe meg med en plass å bo?

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er jente som er 19 år .Jeg er gravid .jeg har ikke hus for å bo .jeg bor på krisesentret og her er vanskelig for meg .jeg vil flytte fra her men jeg har ikke hus .jeg leter etter privat bolig også ,men jeg fant ingenting.Jeg kan ikke bo alene jeg vil være med mannen min på et hus .Hvordan kan nav hjelpe meg om det?

account_circle
AKTUELT NÅ

Er i puberteten og tenker mye på sex

Du har kanskje knapt begynt å merke at du er i puberteten, men likevel tenker du mange seksuelle tanker. Eller du er godt i gang med puberteten, og hodet er fylt av sextanker. Nesten hele tiden. Det kan være plagsomt, flaut, ekkelt og slitsomt, men er veldig vanlig og helt normalt.

Les mer

Hva er stress?

Stress er et ord vi bruker hele tiden uten å tenke særlig over hva vi legger i det. Men hva betyr det egentlig? Hva skjer i kroppen når vi er stressa?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer