Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan vi få banklån til kjøp av bolig når jeg er student og samboeren min skal i militæret?

account_circle

SPØRSMÅL

Kjære ung.no! Jeg er en jente på snart en og tyve år, og samboeren min og jeg har den siste tiden begynt å tenke på dette med å kjøpe oss bolig. Jeg er student, så har ikke så voldsomt mye å bidra med økonomisk for øyeblikket, men samboeren min er straks ferdigutdannet elektriker, og kommer til å tjene rundt 400.000 kr i året. Problemet oppstår når fantasien vår går ut på at vi skal kunne kjøpe oss et hus som jeg kan bo i mens han er i militæret (for ikke å nevne at han selvfølgelig skal bo der når han kommer hjem). Er det mulig å ta opp lån i banken til tross for at han kommer til å være i militæret det første året? Jeg betaler jo selvfølgelig avdrag jeg også, men jeg er litt usikker på om banken hadde gitt oss lån i og med at han reiser i millitæret allerede i juni til neste år. Setter stor pris på svar, på forhånd takk! :-)

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer