Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er man "fattig" hvis man bor i rekkehus?

account_circle

SPØRSMÅL

fattig hvis man bor i rekkehus? Hei:) Jeg bor i rekkehus på vestsiden av oslo og jeg synes det er fint å bo i rekkehus og familien min har ganske god økonomi,men jeg har hørt at man er "fattig" hvis man bor i rekkehus fordi de fleste sossene bor i enten hus eller leilighet... Jeg synes det er veldig teit, men folk sier at det er finere å bo i hus og leilighet enn å bo i rekkehus fordi det finnes luksushus, luksusleilighet, men ikke luksusrekkehus... jeg forstår jo prinsippet, men det finnes jo hus og leiligheter so er billigere enn rekkehus! Så hvorfor blir man anklaget for å ha dårlig økonomi om man bor i rekkehus?? hvorfor er det mer sossete å bo i hus og leilighet?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer