Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Spørsmål om utleiers erstatningsansvar

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et spørsmål når det gjelder rettighetene mine ovenfor erstatting og hjelp. Jeg leier en leilighet i et leilighetskompleks. For et par måneder tilbake opplevde vi at varmtvanns tanken i den øverste leiligheten sprengte. Det gikk i mellom leiligheten over min, og det ble en del lekkasjer i min leilighet også, fikk beskjed at de skulle bytte gulv, vegger og tak i leiligheten jeg leide, for fukten og muggen hadde allerede begynt å spre seg. Det gikk noen uker uten at jeg hørte noe særlig mer, men plutselig onsdag forrige uke fikk jeg en telefon fra reparasjonsfirmaet at de ville begynne på leiligheten min allerede mandag uken som kom. Jeg måtte tømme leiligheten iløpet av få dager og finne meg et annet sted å bo.. Jeg og utleier avtalte at jeg slipper å betale for ukene det pågår vedlikehold i leiligheten, og at jeg skal flytte inn igjen når de er klart signal for det. Jeg bor langt unna egen familie, men heldigvis fikk jeg bo hos kjæresten min. Den økonomiske situasjonen forandret seg drastisk da jeg nå bor relativt lengre unna jobb enn leiligheten jeg leier er. Har jeg noen rettigheter angående hjelp til boplass? har fått høre flere som måtte bo på hotell, eller får litt økonomisk hjelp med transport. Har jeg noen muligheter for å få hjelp?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer