Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg få midlertidig botilbud fra NAV?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 17 år som fyller 18 ganske snart. Jeg går på videregående skole utenfor mitt eget fylke. Jeg får stipend og tar også lån, men har ikke råd til å skaffe meg min egen bolig. Jeg hadde jobb, men ble sagt opp. Mine foreldre går også på nav og har derfor ikke mulighet til å hjelpe meg i min situasjon. Har vært litt på nav, men får aldri svar på hva slags rettigheter jeg har. Og så snart jeg er 18 år, har mine foreldre sagt at jeg ikke får bo hjemme lenger, i tillegg til nå så klarer jeg ikke bo hjemme pga vi er så mange og det er mye bråk osv. Så for meg er det vanskelig med studier. Hva slags rettigheter har jeg? Kan jeg få midlertig boligtilbud? Takk på forhånd! :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer