Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg ta opp boliglån uten å ha kausjonist?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går mitt siste år på videregående skole og ønsker å kjøpe meg en leilighet til neste år . Dette året har jeg tenkt til å bruke på å jobbe og spare opp en egenkapital. Jeg regner med å få inn litt over 200 000,- Med ung boliglån i DNB kan man ta opp lån om man har 15% i egenkapital. Jeg har aldri hatt en fast jobb før, men skal som sagt jobbe mye dette året. Er det da mulig for meg å ta opp lån eller blir jeg nødt til å ha mine foreldre som kausjonister? Og om det er det som er nødvendig, hva skal til for at de kan være kausjonister? Moren min har vært uansvarlig med økonomi siden hun var ung, men det har ikke pappa vært. Allikevel har han jo lån som mange andre har, både på hus og bil. De er gift.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer