Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg flytte til kjæresten min når jeg fyller 16?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er ei jente på 16 år. Jeg er sammen med gutt som er 22 år, vi er sammen i nesten 3 år nå. Han bor samme byen som meg, og han bor veldig nær skolen min, jeg lurer på om kan jeg flytte til ham når jeg er 16? Jeg har snakket med foreldrene mine om dette og de sier at "Bare flytt du, men du kommer tilbake fortere enn du flyttet" hvis de seg "bare flytt du" betyr det da at jeg kan flytt til han? Jeg spører fordi jeg vil ikke skaffe han noe problemmer med foreldrene eller loven, vi elsker hverandre og jeg er 100% sikker på at jeg vil flytt men jeg er redd at hvis jeg gjør dette, så skal foreldrene mine lage problemmer eller at han blir straffet likevel om jeg bor med ham med villje. Vær så snill hjelp meg, jeg elsker han og jeg skal flytt til ham likevel hva foreldrene mine skal si, men jeg må bli sikker først om han slipp problemer.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer