Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Bør jeg lage kontrakt når jeg skal framleie ut hybelen min?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg er student og leier en hybel i Oslo men skal hjem å jobbe i sommer, så har funnet en person på nettet som ønsker å framleie hybelen i 2 mnd. Huseieren har godkjent at jeg kan framleie, og han sier også at det ikke er så farlig med kontrakt. Jeg lurer på hvordan jeg kan gjøre dette riktig med tanke på at jeg har sagt at 'framleieren' kan betale husleie til meg og jeg betaler vanlig til huseier. Burde jeg opprette en kontrakt med framleieren? Trenger jeg et depositum? med tanke på at jeg ikke kjenner denne personen og hvis det skal skje noe(om fremleieren ødelegger noe i hybelen)er det jeg som står til ansvar for dette? Jeg har heller fått noen kontrakt med huseier men han er en hyggelig eldre mann så vi har muntlig avtale og en god tone og kommunikasjon, så stoler på at det skal gå bra, men ville høre en annens upartiske mening.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer