Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva kan vi gjøre når leilighet avviker fra annonsen?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten har nettopp leid en leilighet sammen. I annonsen stod det at kjøleskap og vaskemaskin skulle være inkludert i leien, men når vi kom dit for å flytte inn, var det verken det ene eller andre. Utleier sier at hun "opplyste på visning at det kjøleskapet og vaskemaskinen som stod det var forige leietaker sitt." Vi oppfattet nemlig dette som at det utstyret som stod der på visningsdatoen var forige leietaker sitt, men at de kom til å sette inn nytt før vi flyttet inn. Har vi ikke krav på å få det installert, når det står veldig klart og tydelig i annonsen at det skal det være der? Evt. avslag i leie den perioden vi ikke har hatt kjøleskap? Og kan vi dra og kjøpe et skap og kreve dette tilbakebetalt av utleier? På forhånd tusen takk for hjelpen :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer