Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Er det mulig å få lån til å kjøpe et småbruk?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei :) jeg er en gutt på 16 år, og har funnet en utrolig koselig småbruk til salgs som er på 82 000 m² det er en Konsesjonsfri eiendom. Jeg vil da bo her når jeg er ferdig og studere, men er redd for at den blir solgt. Den koster 1,2 millioner kr. Men selvfølgelig har jeg ikke pengene. Så jeg lurte da på om det er mulig for meg og låne penger fra banken? trenger jeg mor og far sin tillatelse av banken? Er dette mulig? Eller drømmer jeg? Om dette da funker hvor mye må jeg betale banken i mnd? og hvor bra times betaling trenger jeg for å avbetale dette? takk for svar på forhånd :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer