Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hva menes med tre måneders oppsigelse?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Hva menes med tre måneders oppsigelse, betyr det at en må bo der tre månder etter oppsigelsen er levert, eller kan en begynne å flytte etter to månder. skal snart seie opp den leiligheten jeg bor i å flytte ti en annan plass, men er usikker på hva jeg skal skrive som utflyttingsdato då jeg ha tre måneder oppsigelse. Då jeg flyttet inn i den leiligheten jeg nå bor i var det litt fukt og råteskader i benkene på kjøkkent og bak kjøkkenskapet og det har blitt meir fuktskader det siste året. Husverten vet om dette, kan husverten nekte meg å få tilbake depositummet pg dette?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer