Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan få en bedre bolig?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bor sammen med mamma og lillebror (12) og lillesøster (10) foreldrene mine er skilt. Vi bor i en kommunal bolig med bare 1 soverom. Har bodd i denne leilighten helt siden jeg ble født og vi har likosm prøvd alt for å få flyttet ut herfra. Vi har søkt om bytting av kommunal bolig, men har bare fått leiligheter i narkotika strøk, eller hus som er forsmå. Derfor har vi fått avslag og får ikke lenger bolig fra kommunen/ nav. Derfor prøvde mamma på å få lån, hun har en fast inntekt på 430 tusen kroner i året. Hun søkte først lån hos kommunen, men fikk avslag fordi de mente at lønnen hennes var for lav. Da bestemte hun seg for å søke lån hos sparebank1 fordi vi hadde hørt at man får lån der, selv om man er alenemor, der fikk vi vite at hun kunne få lån på 2 millioner vis hun kom med egenandel på 400.000, så nå vet jeg rett og slett ikke hva vi skal gjøre. Jeg er helt sykt oppgitt, slitt og lei. Jeg vet mamma og er psykisk lei av situasjonen selv om hun ikke viser det. Hjelp?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer