Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg går på skole, kan NAV dekke husleie hvis jeg vil flytte hjemmefra?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en 18 år gammel jente, bor annenhver uke hos mamma og pappa som er skilt. Jeg sliter veldig mye med krangling og diskutering og det går utover min pykiske helse å ha det sånn, jeg sliter allerede nok som det er, og syntes det er stressende å komme hjem hver dag, når jeg vet det bare er mas og krangling. Jeg bare lurte på om dere tror det kan være en mulighet å få en leilighet men at nav dekker husleien? Eller om det er noen vits i å søke i det hele tatt, eller om det er uaktuelt om dere skjønner. Jeg får allerede stipend og lån fra lånekassen , men er langt ifra nok til å dekke husleie/mat/strøm osv.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer