Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Oppsigelse og dårlig leilighet.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Vi er 4 studenter som leier en leilighet i en blokk. Har signert kontrakt frem til juli 2015, og har oppsigelsestid på 3 måneder. MEN forholdene i leiligheten er ikke som de burde være: det var ikke vasket da vi flyttet inn, det er alltid kondens på vinduene som har ført til mugg i alle vinduskarmer(også ved kjøkkenbenken), Det er også mugg i tak over kjøkkenet etter vannlekkasje i blokken(som førte til at vi ikke kunne bruke vann på kjøkkenet på en måned), + mugg i veggen på kjøkkenet(en stor flekk på veggen). Så vi ønsker å heve kontrakten så fort som mulig, da det kan være helseskadelig å bo her(vi er 2 med allergier og en med astma). Vi ønsker ikke å betale dobbelt i 3 måneder, men heller ikke ønsker å bo her 3 måneder til - Så vi tenker å prøve å flytte ut iløpet av februar, men trenger hjelp for å vite hvordan vi skal gå frem for å få det gjennom + gjøre det saklig riktig. Håper dere kan hjelpe oss! Mvh. 4 frustrerte jenter

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer