Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Leieforhold, oppsigelse og kontrakt

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er student og leier bolig i Trondheim. Jeg flyttet inn 1 juni 2014 og huseier sa at leieforholdet varer ett år. Skrev under kontrakten og tenkte ikke noe mer på dette helt til jeg nå nylig kikket på kontrakten igjen. Der står det at jeg ikke kan flytte ut før 30. juni, altså må jeg betale leie for 13 mnd og ikke 12 mnd som ble avtalt. Jeg var selvfølgelig dum som ikke kikket nøyere gjennom kontrakten, men jeg føler meg lurt og lurer på om det er noe jeg kan gjøre for å slippe å betale for siste mnd. Eller har jeg nå ingen rettigheter da jeg tross alt har skrevet under på kontrakten? De andre jeg bor med var også av samme oppfattelse som meg.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer