Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Lyd fra øving i bygård.

account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg bor i oslo i en gammel bygning med flere leiligheter og jeg har fått noen nye naboer under meg med tre barn som påstår at det er veldig lytt selv om jeg aldri har hørt et pip fra dem. jeg spiller cello og øver gjerne flere timer om dagen fordi jeg vil bli proffesjonel musiker og øver gjerne litt sent på kvelden. og det er ikke de nye naboene så veldig fornøyd med og har klaget og sagt at det må være stille fra 08.30. jeg har da sagt ok for og ikke starte en stor konflikt men er egentlig veldig uenig men ville sjekke om jeg har loven på min side før jeg eventuellt starter en konflikt. hva sier loven om dette? når må jeg være stille? jeg har jo selvfølgelig forståelse for at hun har tre små barn som blir vekket av meg og trenger søvn. men jeg trenger virkelig den tiden for og øve! tusen takk for svar.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer