Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg har problemer med utleier

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har blitt kastet ut av boligen pga mislighold. Fikk oppsigelsesvarsel av huseier i august, men det ble senere trukket tilbake, og NAV har betalt leie frem til nå. Jeg har avtale med huseier om å betale når jeg får råd. Plutselig fikk jeg beskjed om å flytte ut av leiligheten, på SMS. Huseier har fjernet navnet mitt fra postkasse, så jeg har ikke fått post på lenge. Jeg begynte å tømme leiligheten for tre uker siden, men huseier tok nøkkelen fra nøkkelknipet mitt mens jeg jobbet. Jeg fikk da ikke tømt resten. Har gitt beskjed om at jeg har flere ting, og har kun fått tilgang til leilighet én gang siden. Har vært mye i kontakt med huseier, men han bruker to-tre dager på å svare. Jeg har hatt store utgifter med leiebil, for så å møte låst dør når vi har avtalt at jeg skal komme. Nå har jeg gitt opp, og har bedt han om å pakke resten av tingene mine og levere de til moren min. Selv bor jeg 12 mil unna. Han har også tatt kontakt med foreldrene mine og fortalt om misligholdet.

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer