Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Har jeg rett til økonomisk støtte?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en gutt på 17 år (1997) tenker å flytte ut hjemmefra grunnet av forholdet til husstanden har blitt dårlig den siste tiden. Med tanke på at jeg bor i en storby vet jeg at husleien ligger på ca. 7000 i mnd på de fleste steder. Jeg har tidligere prøvd å søke jobb hos veldig mange bedrifter men siden jeg er under 18 er det ikke så mange som er interesserte. De eneste inntektene jeg har er stipend fra lånekassen på ca. 1.900kr i mnd. Har jeg rett til noen form for økonomisk støtte? Kan jeg få hjelp til å finne jobb? Tar imot all hjelp og tips jeg kan få.

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer