Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Hvordan kjøpe leilighet

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på snart 18 år som har tenkt til å ta ett friår etter videregående for å jobbe og tjene inn en del egenkapital til jeg skal ta videre studier på 5-6 år. Jeg har tenkt meg til Oslo og vurderer å kjøpe meg en liten leilighet rett utenfor byen med to rom så jeg har mulighet til å leie ut ett rom til en venninne og få inn litt inntekt der. Fra før av har jeg spart meg opp i overkant 200 000 kr og hvis jeg jobber ett år, regner jeg med å kunne tjene enda 100 000, altså har jeg egenkapital på 300 000 kr. Jeg regner med dette er nok egenkapital hvis jeg skal kjøpe meg leilighet, men kan jeg egentlig kjøpe en leilighet? Med tanke på at jeg må ha en fast jobb? Tenkte at jeg kunne finne meg en jobb i Oslo, men er det likevel nok? Kan jo ikke jobbe hver dag, med tanke på studiene, og jeg får vell ikke boliglån med mindre jeg har hatt fast jobb i 3 måneder? Kan du forklare litt hvordan dette funker? Fordeler og ulemper ved å kjøpe leilighet?Jeg får jo studielån også som en inntekt

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer