Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg få støtte til å flytte for meg selv?

account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Er en jente på 15 som virkelig trenger råd. Moren min har fått seg kjæreste i en annen by som er sånn ca 3 timer fra der vi bor nå. Vi har flyttet en del ganger og det er jeg passe lei av, har lett for å finne venner men jeg vil rett og slett ikke flytte til enda en ny by. Mamma sa det var greit at jeg finner meg en hybel og bor for meg selv. Jeg vet at det er lov med 16år Så mine spørsmål er da: kan jeg flytte for meg selv før det? Hvordan ser det ut med avgifter? Får jeg noe økonomisk støtte i tillegg til hva moren min betaler? Og er det andre ting som er viktig å huske når man skal bo for seg selv? Tusen takk på forhånd!!

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer