Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

I leieavtalen min står det at jeg har vedlikeholdsplikt av leiligheten, er det riktig?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I leieavtalen min står det at leieren (meg) har den fulle vedlikeholdsplikt av leiligheten. Jeg har f. eks et dusjbatteri som har blitt ødelagt p.g.a at det er gammelt og skrøpelig, og jeg har fått beskjed om å kjøpe nytt. Lurer på om dere har noen innspill til hvordan jeg kan unngå å betale noe/så mye? Jeg fikk også ny keramisk topp for 3 år siden, der to av platene sluttet å virke etter få dager. Skrev SMS om dette med én gang til utleieren og fikk som svar at utleier skulle sørge for reparasjon. Men det skjedde ikke, som vanlig i slike situasjoner. Har slettet denne og mange flere meldinger fra "sendte meldinger", og jeg tror dessverre det er fare for at utleier benekter for å ha mottatt desse beskjedene når jeg ikke har noe å vise til. Hva sier loven om bevisbyrde? Utleierene unngår å svare på skriftlige beskjeder, gjør ikke det de sier de skal gjøre, og sier de ikke har mottatt beskjeder. I tillegg beskylder de meg for det samme, selv om jeg ikke har beskyldt dem for noe.

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer