Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg få støtte til å leie hus? Hva er reglene for dette?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg lurte på om når man skal leie ut bolig kan Nav betale for eksempel hvis man ikke kan betale alt . Hva er depositum og leiegaranti? Må man gi det i tillegg til hvis man skal betale 6 750 ,- For jeg tror når jeg kommer kanskje til å leie ut i august så da tenker jeg at kanskje jeg ikke har alt til å betale fordi, nå er det vanskelig å få jobb men jeg tenker når man er 18 år gammel så er det en mulighet å få jobb. Vet du hvordan jeg kan gjøre det når jeg kanskje skal leie ut? Jeg vil egentlig ikke ha et stort hus et liten eller bare er rom, men tenker at hus er bedre det blir mer personlig. Bør jeg alltid spørre om det er godkjent hvis noen skal leie hos den som eier huset Fordi, jeg tenker de pengene jeg kommer til å streve med skal gå på et riktig sted. Men etter å ha leid og betalt pengene, så hvor går pengene går det til den som eier huset eller? Tusen takk blir mye til hjelp og en ide på hva jeg kan gjøre videre :)

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer