Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Nye leieboere og ny kontrakt.

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg leier en bolig(3pers totalt).Nå skal de 2 vennene mine flytte til andre steder,og jeg vil gjerne bo her i leiligheten fortsatt og så finne 2 nye folk jeg kan bo med. Dette var greit med huseier,men han ville da lage ny kontrakt slik at de nye folka også står i kontrakten når den tid kommer. Kontrakten vi har nå er en tidsubestemt leieavtale med 3mnd oppsigelse, så jeg regner med han lager samme type til meg og de nye leieboerne. Når jeg og vennene mine flyttet hit så sa han muntlig at han helst ville at vi skulle bo her min. 1 år, og det har vi holdt, og han ville at det skulle gjelde for den nye kontrakten å. Det jeg lurer på er om at et ønske om minimum botid på 1 år er gyldig som muntlig avtale?Eller om jeg og de 2 nye har mulighet til å si opp når som helst når vi da egentlig har tidsubestemt avtale og det står ikke spesifisert noe i den skriftlige kontrakten om minimum botid etc Er et ønske fra han gyldig som muntlig avtale, eller kan vi i realiteten si opp når som helst?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer