Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan jeg få grunnlån i tillegg til startlån og tilskudd?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, På siden deres står det følgende om grunnlån: Lån til utleieboliger, blant annet til flyktninger Utbedring av boliger med boligsosialt formål, blant annet boliger for eldre og personer med nedsatt funksjonsevne Boliger i distriktene Andre boligsosiale søknader om grunnlån Annen utbedring av eksisterende boliger Pilot- og forbildeprosjekter Spørsmålet mitt er om man kan få grunnlån i tillegg til startlån+tilskudd? Altså kan man få startlån og tilskudd først, og så senere få grunnlån fordi man vil ha et rom til veggivegg med den første leiligheten, som man vil bruke til å leie ut for å ha ekstra inntekter til å betale ned fellesgjelden til et borettslag? Altså dette gjeldende for 1 enslig person .

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer