Hopp til hovedinnholdet

har VELDIG lyst til å flytte til Australia når jeg blir rundt 20-23

Jente 13 år
 

Spørsmål

Aloha!:) Jeg er en jente på tolv, jeg har VELDIG lyst til å flytte til Australia når jeg blir rundt 20-23. Jeg har villet dette siden jeg var 9 år. Jeg elsker Australia<3 Fineste landet ever. Jeg vil ha en australsk mann og hahaha. Men jeg er redd fo

r at jeg ikke vil dette når tiden er inne. Jeg har sagt til meg selv at dette må jeg gjøre for jeg har planlagt dette så lenge nå. Jeg er drittlei av Norge. Jeg vil komme meg bort fra alt og starte et nytt liv alene. Men dette er jo i fremtiden :) Jeg har et par spørsmål, hvor lang tid tar det sammenlagt en vei til Australia/Sydney? hvor mye koster en fin leilighet der så

nn ca??, Når er det normalt og flytte for godt hjemmefra? Jeg har hjemmelengsel men jeg har vel vokst det fra meg da? .. Jeg vet at dette var teite spørsmål men jeg trenger svar :) haha<3 klemmer fra meg:):)

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei

Jeg skjønner godt at du er fasinert av Australia.
Har du vært der? 

I dag er det så mange muligheter, og om du vil noe nok, skal du ikke se bort ifra at du får det til. Det er mulig å studere der, jobbe der og kanskje du kan reise dit på reise, backpackertur eller annet etter at du er ferdig med videregående? Mange ungdom gjør det, men det krever selvsagt at du jobber og sparer en del først. 

Du må mellomlande når du reiser så langt, og det kan ta opptil 30 timer hver vei, avhengig av hvor mange stopp du må ha. 

Vi kjenner ikke til hvor mye det koster å bo i Australia, men det kan du jo se på når det nærmer seg eventuelt.

Noen flytter hjemmefra for å studere etter videregående, andre senere. Det vil komme naturlig for de fleste. Og mange opplever at hjemlengselen bli mindre jo eldre de blir, det handler ofte om at man blir klar for å bo for seg selv og ta ansvar for sitt eget liv. 

Kos deg med å drømme, lær masse om landet og bruk lengselen på en fin måte, så kan det jo absolutt hende du kommer dit og får oppleve landet en dag.

Vennlig hilsen ung.no

 

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Flytte hjemmefra
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om flytte hjemmefra