Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Regler for husdyr i leilighet

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er litt forvirret. Jeg har kjøpt en leilighet (selveier) og jeg leste reglene til sameiet. Litt kjedelig når jeg i ettertid oppdaget at det bare er lov til å ha ett husdyr. Jeg spurte selger om det var lov til å ha dyr og det eneste han sa var at man kunne ha dyr så lenge det ikke var til sjenanse. Jeg spurte flere ganger for å være sikker. Jeg trudde ikke jeg måtte spørre om det liksom skal være lov å ha både marsvin og hund. Trur du/dere det bare gjelder for større dyr som hund og katt. At man f. eks. ikke kan ha 2 katter, men kan ha hamster og hund? Dyr betyr så utrolig mye for meg og min helse, så jeg ville så gjerne ha en gnager og så kjøpe hund om noen år når jeg får tid. Nå har jeg bare tid til en gnager, og marsvin kan leve lenge så da kan jeg jo ikke kjøpe det. En løsning er å kjøpe hamster for de lever ikke så lenge som en løsning før jeg får hund, men det føles kjipt å ikke få bestemme over min egen selveierleilighet som kostet mye. Linn

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer